top of page

Punt achter voetbalcarriére!

Dit was het dan......😕

Een aantal weken geleden heb ik besloten om te stoppen met voetbal. Een moeilijke keuze, maar ik sta er 100% achter. Ik wil mezelf nu volledig gaan focussen op het fietsen.🚴‍♀️

Vorig seizoen was mijn eerste seizoen bij RKSV Nuenen. In dit seizoen werden we periode kampioen en even later werden we ook kampioen van de 1ste klasse. Een succes jaar kun je wel zeggen. Mijn doelstelling is altijd geweest om het maximale eruit te halen. En is nog steeds het geval.👊🏼


Kampioen 1ste klasse RKSV Nuenen dames 1

Bedankt dames, staff, supporters en RKSV Nuenen voor het vertrouwen dit seizoen. 😘 Ik blijf jullie zeker volgen, maar dan langs de lijn😜

Vandaag mijn afscheidswedstrijd gespeeld tegen Buitenveldert. Het belangrijkste voor mij vandaag was genieten. Dit is zeker gelukt. Een 2-0 overwinning en 2x gescoord⚽️⚽️. Ik had geen beter afscheid kunnen wensen.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn uitslagen!🍀


Mijn rugnummer kado gekregen

53 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page