Punt achter voetbalcarriƩre!

Dit was het dan......šŸ˜•

Een aantal weken geleden heb ik besloten om te stoppen met voetbal. Een moeilijke keuze, maar ik sta er 100% achter. Ik wil mezelf nu volledig gaan focussen op het fietsen.šŸš“ā€ā™€ļø

Vorig seizoen was mijn eerste seizoen bij RKSV Nuenen. In dit seizoen werden we periode kampioen en even later werden we ook kampioen van de 1ste klasse. Een succes jaar kun je wel zeggen. Mijn doelstelling is altijd geweest om het maximale eruit te halen. En is nog steeds het geval.šŸ‘ŠšŸ¼


Kampioen 1ste klasse RKSV Nuenen dames 1

Bedankt dames, staff, supporters en RKSV Nuenen voor het vertrouwen dit seizoen. šŸ˜˜ Ik blijf jullie zeker volgen, maar dan langs de lijnšŸ˜œ

Vandaag mijn afscheidswedstrijd gespeeld tegen Buitenveldert. Het belangrijkste voor mij vandaag was genieten. Dit is zeker gelukt. Een 2-0 overwinning en 2x gescoordāš½ļøāš½ļø. Ik had geen beter afscheid kunnen wensen.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn uitslagen!šŸ€


Mijn rugnummer kado gekregen

34 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

CONTACT

      Sponsor worden van Fem? Vul onderstaand formulier in!

  • Facebook
  • Instagram
Contact