Een nieuwe uitdaging!

Bijgewerkt: mei 6

Vanaf 1 oktober 2020 zal ik gaan voor Pauwels Sauzen Bingoal!


Fem van Empel:“Na mijn prestaties dit veldritseizoen hadden zich verschillende geïnteresseerde ploegen gemeld, maar Pauwels Sauzen - Bingoal sprak me meteen aan. Ik had een heel goed gevoel vanaf het eerste gesprek. De begeleiding, het materiaal, … Ik croste al als kind, maar heb me later op het voetballen gericht toen ik werd gescout voor de Nederlandse voetbalselectie. Maar het begon later weer te kriebelen om te crossen, en in november heb ik het voetbal uiteindelijk helemaal aan de kant gezet. Ik croste als juniore al een paar keer tussen de elite-dames, maar ik kijk er al naar uit om nog meer tussen de grote namen aan de start te staan.”


Volledige bericht

http://pauwelssauzen-bingoal.be/nieuws/sportief-nieuws/nieuw-in-onze-dameskern-jong-talent-fem-van-empel-161/?fbclid=IwAR06HEdzFaY8q1Q7vfW8xBxbMChdz9BT1d5JZZhhsu5y1hPsmgjrglkqXqw


0 keer bekeken

CONTACT

  • Facebook
  • Instagram
Contact