top of page

DVV Trofee Loenhout!

Bijgewerkt op: 17 jan. 2020

Vandaag stond de dvv trofee in Loenhout op het programma! 66 dames van verschillende nationaliteiten stonden aan vertrek. Ik was heel erg zenuwachtig. Helaas moest ik weer ver van achter starten. Er was een lange startstrook dus had geluk dat ik daar een aantal dames in kon halen. Vanaf het begin af aan reed ik vooraan mee. Al vrij snel zat ik samen te rijden met een groepje van 4.De laatste ronde ging ik op kop rijden. Helaas kreeg de Amerikaanse Gunzales een gaatje waardoor het een sprint werd voor plaats 2,3 of 4. De Britse Backstedt kwam er nog overheen. Uiteindelijk een mooie 3de plaats in een groot internationaal deelnemersveld.

Ik ben blij met mijn 3de plaats. Dit weekend zal ik geen wedstrijd meer rijden. 🔜 GP Sven Nys (Baal)27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page