top of page

Copa Catalana Banyoles!


Donderdag 20 februari ben ik samen met Olympia Cicli mtb team afgereisd naar Girona! Een hele week in Spanje trainen. De heen reis hadden we wat vertraging, maar de reis zelf was goed verlopen!


Het was daar prima weer om te trainen. Rond de 20 graden! Niks te klagen. Op zaterdag had ik een junior serie in Banyoles. Vrijdags gingen we het parcours verkennen. Het was wel een rondje wat mij lag! Veel klimmetjes! Deze wedstrijd mocht ik rijden in het Oranje, omdat ik nog niet genoeg UCI-punten had.


Zaterdag ging het dan gebeuren. Mijn eerste internationale wedstrijd stond op het programma. Heel erg veel zin in! Als 15de dook ik het veld in. Een lange startklim kregen we voor de kiezen! Ik kon redelijk goed volgen, maar heb de hele wedstrijd op mijn max gereden.


Blij met mijn 7de plek in Banyoles! Weer een ervaring rijker :)

Bedankt Olympia Cicli mtb voor deze gezellige en leerzame week!

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page