top of page

Wow 4de in de Wereldbeker van Dendermonde!

Ik kan het nog steeds niet geloven, maar wat ben ik blij met dit resultaat!


Regen, wind en gruwelijk koud

Vandaag stond de Wereldbeker van Dendermonde op het programma. Vorige week in Namen was het resultaat niet waar ik op gehoopt had, dus nog meer gemotiveerd om te knallen! Ik dook als 20ste ongeveer het veld in. Gelukkig was het parcours breed genoeg om te passeren.

Uitgaan van mijn eigen kracht

Al vrij snel kon ik opschuiven. Het rondje lag mij wel! Veel ploeteren en af en toe van de fiets af. De hele wedstrijd een goed gevoel gehad. Met het ingaan van de laatste ronde lag ik op positie 7. Voor mij reed een groepje voor plek 4. Met o.a. vice wereldkampioen Annemarie Worst en veelvoudig Belgisch/wereldkampioen Sanne Cant.


Laatste 4 minuten tot de finish

Met nog een kleine halve ronde te gaan en plots maak ik de aansluiting met het groepje voor mij. Er zat nog voldoende power op om er voorbij te gaan. Al vrij snel had ik de dames op een gaatje gereden.


Trots op mijzelf

Uiteindelijk een 4de plek voor mij. En dat in een Wereldbeker! Voor nu genieten en goed herstellen! Bedankt voor al jullie aanmoedigingen.

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page